Activiteiten:


Home

"Laatste" nieuws

Vrijdagmiddagcafé

Vaste activiteiten

Multiculturele Activiteiten
Informatief:

Archief Exposities ( )

Archief Activiteiten

Villa Foto's

Villa Video's

GLBTQ video's

GeschiedenisOverig:

Links

Oud sponsors

ZoekenWebsites:

Global Village Festival

COC Nijmegen

DITO online

Gay Gelderland

Roze Meifeesten

Roze Woensdag

Villa Lila is lid van Creatief Produktieplatform Smeerolie
Webmaster:
Gerard van Voskuilen“Ons Stad”

“Ons Stad” is de naam van een nieuw project van Loesje, de bekendste copywriter van Nederland. In elk van drie Gelderse steden Apeldoorn, Arnhem, en het jarige Nijmegen organiseert zij vijf schrijfsessies waarin lokale issues centraal staan.

Deze schrijfworkshops zijn gratis toegankelijk en iedereen is er welkom. Elke workshop staat op zich: je kunt er een of twee bijwonen of zelfs alle vijf. Doel is steeds: creatief met taal bezig zijn met alles wat er speelt in jouw omgeving. Er is ook een speciale site gemaakt waar je ook 24 per dag kunt meeschrijven aan loesje-posters. Voor iedere stad is een eigen meeschrijfpagina gemaakt. Van de beste tekstvoorstellen maakt Loesje geregeld posters. Alle posters verschijnen op de www.ons-stad.nl.
En die posters kun je vervolgens zelf uitprinten en verspreiden.

In Nijmegen vinden de workshops plaats in Villa Lila (In de Betouwstraat 9) en wel op zaterdagmiddag 1 en 20 oktober, op 19 november, 17 december en 21 januari. De Villa is open om 13.30 uur, de workshop begint om 14.00 en duurt tot 16.00uur en daarna kan er nog een drankje genuttigd worden.

Heb je nog vragen of ideeën voor “ons stad”? mail dan naar onsstad@loesje.nl. Daar kun je je ook aanmelden voor de workshop.
Heb je geen internet bel dan: 026-4437724.

St. Beheer Homohuis Nijm.
(Villa Lila)

Burg. Hustinxstraat 234
6512 AC  NYMEGENStuur ons een mail