Activiteiten:


Home

"Laatste" nieuws

Vrijdagmiddagcafé

Vaste activiteiten

Multiculturele Activiteiten
Informatief:

Archief Exposities ( )

Archief Activiteiten

Villa Foto's

Villa Video's

GLBTQ video's

GeschiedenisOverig:

Links

Oud sponsors

ZoekenWebsites:

Global Village Festival

COC Nijmegen

DITO online

Gay Gelderland

Roze Meifeesten

Roze Woensdag

Villa Lila is lid van Creatief Produktieplatform Smeerolie
Webmaster:
Gerard van VoskuilenVilla Lila vertelt in kleur

Vertellen is populair. Het luisteren naar en vertellen van verhalen zijn simpele en onderhoudende manieren om elkaar te ontmoeten en om gehoord te worden. Mensen vertellen elkaar niet alleen maar folkloristische en mondeling overgeleverde geschiedenissen of uit geschreven en literaire bron geputte verhalen. Ook delen ze met anderen hun eigen ervaringen en fantasieën over geluk, onzekerheid, angst, trots, eigenwaarde. Geschiedenissen, herinneringen of anekdotes over de streek of het land van herkomst, over eigen eigenaardigheden en die van anderen, over hobby’s, over verlies, respect en winst. Verhalen over hier en daar, over droom en daad, over toen en nu en later…
Op verschillende plaatsen in Nederland zijn verhalencafés: Galerie Kralingen in Rotterdam, Mezrab in Amsterdam, de Verhalenboot in Zwolle.

Villa Lila start nu ook zo’n intercultureel verhalencafé om daarmee een gelegenheid te scheppen waar mensen van allerlei leeftijden en vanuit allerlei culturele achtergronden elkaar hun eigen verhaal kunnen vertellen en naar fascinerende verhalen van anderen luisteren.
Bij Villa Lila gaan vanaf 7 maart elke eerste vrijdag van de maand de deuren open voor een avond vol verhalen.
De formule is simpel maar doeltreffend: elke avond is er een professionele verteller die enkele verhalen vertelt en de overige tijd staat ter beschikking van het publiek.
Een ieder is van harte uitgenodigd om een verhaal, een anekdote, een gedicht, een lied of een stuk muziek ten gehore te brengen. Alles is welkom, mits het niet langer duurt dan 10 minuten.
Je kunt natuurlijk ook alleen komen luisteren. Vertellers hebben luisteraars
nodig.


Terug naar Homepage

St. Beheer Homohuis Nijm.
(Villa Lila)

Burg. Hustinxstraat 234
6512 AC  NYMEGENStuur ons een mail