Activiteiten:


Home

"Laatste" nieuws

Vrijdagmiddagcafé

Vaste activiteiten

Multiculturele Activiteiten
Informatief:

Archief Exposities ( )

Archief Activiteiten

Villa Foto's

Villa Video's

GLBTQ video's

GeschiedenisOverig:

Links

Oud sponsors

ZoekenWebsites:

Global Village Festival

COC Nijmegen

DITO online

Gay Gelderland

Roze Meifeesten

Roze Woensdag

Villa Lila is lid van Creatief Produktieplatform Smeerolie
Webmaster:
Gerard van VoskuilenWERKEN ACHTER DE BAR

Villa ontvangt ongeveer 15.000 bezoekers per jaar. Vrijwel al deze mensen brengen een bezoek aan de foyer van de Villa. In de Foyer bevindt zich een moderne goed uitgeruste bar waar men een behoorlijk assortiment drankjes en een bescheiden assortiment hapjes kan krijgen. Er is een grote groep vrijwilligers actief in de Villa die de barbediening verzorgt.

Deze groep bestaat uit jongens en meisjes, mannen en vrouwen die redelijk stevig in hun schoenen staan en na een gedegen inwerkperiode achter de bar werken. Je moet aardig en klantvriendelijk met mensen kunnen omgaan maar af en toe ook duidelijk grenzen stellen. Je moet natuurlijk hygiënisch met drank en voedsel omspringen. Nauwkeurigheid in geldzaken is een vereiste. Verschillende technische handelingen horen bij het werk en je moet dus niet bang zijn van een koolzuurfles of een kassa en dergelijke. Creatief, oplossingsgericht met problemen om kunnen gaan is in elke functie tegenwoordig belangrijk.

Barkeepen bij de Villa houdt meer in dan het goed tappen van verschillende soorten biertjes of het netjes schenken van allerlei drankjes. Enige kennis van muziek kan geen kwaad. Maar een goede kennis van de holebi beweging is een pre. Nogal wat bezoekers die de Villa voor het eerst bezoeken maken dan ook kennis met de rijke Nijmeegse holebi beweging.

Je bent gastheer achter de bar, ´s avonds ook de beheerder van het gebouw en vaak ook nog eens het eerste gezicht van de homo lesbische beweging voor nieuwe bezoekers. Je hoef niet zelf holebi te zin om bij ons te werken maar je moet wel bereid zijn snel wat te leren over die rijk geschakeerde beweging.

Een behoorlijk veeleisende functie. Maar er staat tegenover dat je een vak leert waar je de rest van je leven plezier van zult beleven ook aan de andere kant van de bar. Je leert heel veel mensen kennen en je doet er beslist meer mensenkennis op. En je kunt hier zeker enkele vrienden en vriendinnen voor het leven treffen en niet alleen onder de heel leuke collega´s van de bargroep.

We bieden de gebruikelijke verzekeringen, vrijwilligersovereenkomst, en specifieke Villa vrijwilligerspresentjes.


Terug naar vacaturepagina

St. Beheer Homohuis Nijm.
(Villa Lila)

Burg. Hustinxstraat 234
6512 AC  NYMEGENStuur ons een mail